Mesai P.tesi - Cuma 09:00-18:00
Email info@muratolmez.com.tr Telefon 0532 401 74 10

Bir konum grubunu/işletme hesabını silmek için, hesabın sahibi olmanız ve önce hesaptaki tüm konumları silmeniz veya aktarmanız gerekir.

  • Google Benim İşletmem’de oturum açın.
  • Silmek istediğiniz konum grubunda/işletme hesabında, üç noktalı menü simgesini ve ardından Sil’i tıklayın.
  • Devam etmek için Tamam’ı tıklayın. Google Benim İşletmem hesabınızda tekrar oturum açmanız gerekebilir.
  • Ekranda gösterilen bilgileri inceleyin. Konum grubunuzu/işletme hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için kutuları seçin.
  • Konum grubunuzu/işletme hesabınızı ve tüm verilerini kalıcı olarak silmek için Hesabı sil’i tıklayın.

Leave a Reply

SEO Uzmanı